BBlat Hallstahammar-Tränsta/ Grannar strider mot utskälld slamplatta – vann delseger

Grannar strider mot utskälld slamplatta – vann delseger

Striden mot markplattan för avloppsslam som anläggs på landsbygden mellan Hallstahammar och Köping rasar vidare. Nu har en av de boende i trakten vunnit en delseger. Ännu viktigare blir politikernas beslut om huruvida det ska krävas bygglov.

….Men nu ger länsstyrelsen Patricia Larsson Leo rätt – en delseger, något som P4 Västmanland var först med att berätta. Sammanfattat anser länsstyrelsen att överklagandet inte kan anses ha kommit in för sent eftersom Patricia Larsson Leo inte underrättades vid beslutet 2018.
Förenklat: Man kan inte överklaga något man inte känner till…..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *