Den lilla människan Anna, 2020-02-05, ”Jag är trött på…”

”Jag är trött på…”

1. Att läsa om makthavare som sitter på dubbla stolar och gynnas själva av det de utreder.

2. Att makthavare driver igenom en massa krav för de små medborgarna och sen sticker de själva utomlands efter ”mission complete”.

3. Att makthavarna har noll förståelse för helhetsbilden av små människors liv och hur de inte begriper att gränsen är nådd för många av oss för länge sedan.

4. Att känna att makten verkar helt oförstående till de små människornas levnadsvillkor och landsbygdens galna försämringar/tillbakagång.

5. Att känna att makten för oss tillbaka i tiden med alla dessa tvångsåtgärder/anslutningar,det är för många på en gång, de olika aktörerna bryr sig inte om helheten, bara klara sin egen verksamhet/mål och den lilla människan dukar under.

6. Att ha jobbat hårt i många år och det inte betyder ett jävla (ursäkta) dugg utan man körs över i strid ström med massa tvång, krav och hot om vite i strid ström från alla håll.

7. Att läsa om hur människor med makt gör utredningar och samtidigt sitter på aktier i ämnet det berör.

8. Att känna att man som medborgare idiotförklaras eller tigs ihjäl när man har frågor, argument eller påståenden som faktiskt är relevanta.

9. Att inte få redovisat skillnader ang koldioxidutsläpp gammalt och nytt, tjänar vi verkligen på att tvångsbyta?

10. Att makten med sina orimliga tvångsåtgärder från alla håll, likt en skur med pilar, fått mig att höja tonläget i mina texter i rent självförsvar.

Allt jag vill med ovanstående är bara att få sagt att makten måste lyssna och föra mer dialog med sina medborgare, för många krav i en tuff levnadstid.

Det går inte att bilda ett lag med bara individuallister.

Ur hjärta
Ur sinne
Med rak rygg
”Den lilla människan Anna”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *