Den lilla människan Anna, 2019-10-26, ”Mitt i natten…”

”Mitt i natten…”

Jag vaknade nyss.
Klockan är 00:24.

Den första tanken som slår mig när jag vaknar är frågan om avloppshistorien.
Magen värker.
Hur ska jag göra?
Vad ska jag göra?

Igår somnade jag redan vid halv sex.

Jag förstår inte hur en människa som sliter som ett djur i dessa tider ska hålla ihop.

Åsså vaknar man nu då mitt i natten av den otrygga situationen hemma och ligger och grubblar på hur många fler som är sömnlösa i detta avlånga land pga tvångsåtgärder/tvångsanslutningar.
Sveriges ledande politiker borde skämmas hela bunten.

Med det som sluttanke släcker jag nu min lampa igen.
Jag ska upp om fyra timmar och därefter slita runt på mitt jobb i en tid då inga pengar finns för att på något sätt förbättra min arbetssituation och fackliga representanter svarar mig att de hinner inte hjälpa alla.

Jag ber alla Sveriges politiker att ta sitt förnuft till fånga och låta små människor vara ifred i VA-frågor.

Vi har det tufft nog som det är!

Ägna er åt dom stora problemen som läckande kommunala avloppssystem och alla dessa bräddningar/haverier/dricksvattenproblem osv istället och de stora insatserna som behövs för grundvattensproblematiken.

Låt mig vara.

Jag orkar inte.

Med vänlig hälsning
”Den lilla människan Anna”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *