Facebookgruppen Vedspisupproret/ Staten, och företag som säljer ”miljöprodukter”, tjänar pengar på att vi gärna vill värna om miljön.

Facebookgruppen Vedspisupproret/

Staten, och företag som säljer ”miljöprodukter”, tjänar pengar på att vi gärna vill värna om miljön. Men ökande miljöskatter och många dyra investeringar som vi förväntas göra drabbar många människor hårt.
.
Har man t.ex. svårt att få pengarna att räcka till dyr bensin till den gamla bilen för att komma till jobbet, blir det knappast enklare att få råd att köpa elbil om man samtidigt blir förhindrad att elda billig ved..
.
(Flera kommuner har idag anammat en policy som anser att all eldning med kaminer och liknande är ”trivseleldning”, vilket betyder max två eldningstillfällen per vecka och max fyra timmar per tillfälle. Vill man elda mer med ved får man skaffa en dyr modern vedpanna och ackumulatortankar).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *