Åstorp- Magleby/ 2019-10-09. Sprängningarna fortsätter. 10 m framåt varje dag. Troligen spricker budgeten totalt, 33 miljoner kan bli 50 miljoner.

2019-10-09

Anders !!!

MAGLEBYPROJEKTET , fortgår sakta framåt med sprängningar längs med vägar och i åkrar. Hur budget skall hållas är för oss boende en gåta. Kommunens projektledare har varit på Kommunstyrelsemöte i förra veckan och informerat om budget och arbetet i allmänhet. Enligt delegater på mötet var denna projektledare dåligt påläst och hade svårt att besvara frågor från deltegater i KS. Enligt projektledaren håller budget så här långt. Sprängningarna gör att det endast kommer ca 10 meter framåt/ dag. Man behöver inte vara speciellt intelligent för att förstå att budget redan har spruckit. Tekniska chefen har informerat om att projektkostnaden är på 33 miljoner. Mitt bud är det hamnar på minst 50 miljoner.

Det var dagens bulletin………….// Ulf i Magleby

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *