Magazin24/Varannan svensk har svårt att få pengarna att räcka till

Varannan svensk har svårt att få pengarna att räcka till

En ny undersökning visar att andelen svenskar som har svårt att få pengarna att räcka till är hela 53 procent. Den främsta anledningen menar de tillfrågade är oväntade utgifter, följt av större inköp……..

 

Webredaktörens kommentar:
Är det underligt om människor blir chckade och missmodiga och urförbannande när de får fakturor på hundratusentals till miljonen kronor i fakturor från kommune för sådant de redan har och inte efterfrågat. 

En vacker dag dimper det ned en faktura om att kommunen reparerat vägen utanför- lagt på asfalt och breddat vägen och satt upp vägbelysning, eller dömt ut ditt enskilda avlopp eller skall tvångsansluta dig till kommunens vatten och avloppsnät. Du har ju hört lite till och ifrån om frågan men aldrig trott att man skulle göra det utan att rådfråga dig, men nu står du där med fakturan. Då räcker inte pengarna till och du tvingas flytta. Det är inte ofta man får oförutsedda utgifter i den storleksordningen, men det händer runt om i sverige. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *