Inlandsupproret. Ytterligare protester från landsbygden.

Se: Inlandsupproret. Ytterligare protester från landsbygden.
(Samt en länk till Landsbygdsupproret på facebook)

Inlandsupproret – som utvecklats till ett landsbygdsuppror – är ett initiativ som beskrivs nedan i tre punkter.
Målet är att mobilisera människor, var än de bor och verkar, att genomföra lokala manifestationer på olika platser i vårt land i maj, samt att åka till Stockholm vid ett senare tillfälle.

Inlandsupproret kommer att omfatta:
1) ett UPPROP där vi ställer krav på VÅRA POLITIKER – våra demokratiskt valda företrädare.
2) en BETRAKTELSE om ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE och om vikten av väl fungerande DEMOKRATI.
3) en PRESENTATION av PÅTRYCKNINGSMEDEL, dvs hur vi som vill värna landsbygden, som privatpersoner, företag, församlingar, organisationer kan/vill/kommer att använda vår EGENMAKT – TILLSAMMANS för att skapa politiskt tryck.

Vi håller strikt på den ömsesidiga respekten, det ska vara ”högt i tak” men helt utan personliga påhopp.
Gruppen är partipolitiskt och religiöst obunden. Vårt gemensamma arbete vilar på en värdegrund om alla människors lika värde och målsättningen är att höja landsbygdens röst och vitalisera demokratin.
I klartext.
Den här hemsidan är till för ALLA som vill PÅVERKA LANDS- OCH GLESBYGDSPOLITIKEN!

En kommentar

  1. Fordonsbränsle som är fossil fria är en myt för oss som bor på landet utan kollektivtrafik värt namnet, Detta är tyvärr bara toppen av utarmningen samma sätt att fördela kostnaden för miljön och dess omställning pågår hela tiden och ökar kraft i omställningen mellan landet och staden,Ta en titt på hela energi området, vatten frågorna som helhet och utarmningen av råvaror Återföring av dess vinster till var uttaget sker, saknas helt i Sverige i dag. Det utgör ett stort demokratiskt problem. Avsaknaden av ekonomiskdemokrati i någon form är öppenbart. Att vi måste förändra vårt uthålliga beteende är helt klart men frågan är den är det vi som bor på landet som ska betala hela omställningen Klyfterna i det svenska samhället förstärks hela tiden därför blir det olika proteströrelser där vi känner att våra demokratiska organisationer inte svara upp på ett sätt utifrån den enskilda lilla människans behov. Börja lyssna på vad vi säger ta folks frustation på allvar. Om Ni inte vill tro på vad jag på se vidare här på hemsidan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *