Ny bok/ Enskilda avlopp och kommunernas myndighetsutövning, Roland Ekstrand

Roland Ekstrand har samlat på sig erfarenheter om kommunernas myndighetsutövning angående  enskilda avlopp och har nu givit ut en bok : Kommunernas myndighetsutövning i fall med enskilda avlopp. 

Som tidigare kommunalråd i Värmdö, så vet Roland hur politiker agerar och tänker. Roland har arbetat med många fall runt om i Sverige när kommunernas myndighetsutövning i form av förvaltningar och politiker dömt ut enskilda avlopp helt utan grunder. I det arbetet har han använt sig sina tidigare kunskaper som kommunalråd och har haft många samtal med berörda politiker, nämnder och förvaltningar. En del fall om enskilda avlopp har även gått vidare till överklagande i domstol.

Ifall du vill kontakta Roland så ring 070- 491 54 96.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *