Stugupproret/Hi visibility västar i stor demonstrationer i Frankrike

Hej vilken god ide !


Vi som inte accepterar att politiker driver oss från våra hem genom tvångsköp av avloppsanslutningar som är baserade på ekonomiska spekulationer i förtätning och hyreshusbyggnation,  som kräver vattenförsörjning och avloppsnät … inte för att skydda hälsa och miljö som lagen kräver !
De politiker som helt bedrägligt påstår att det är ”nödvändigt att bygga ut avlopp för miljö och hälsa” har helt enkelt vänt orsak och verkan 180° för det är inte nödvändigt för de som bor, äger och vill fortsätta att bo här … det är nödvändigt för politikerna som vill ta fastigheterna och bygga hyreshus åt sina väljare men först efter land-stölden kan de påstå att det är nödvändigt för miljö och hälsa … det är det som utgör bedrägeriet och bedrägeri är kriminellt !
Så planerar de att göra så är det kriminellt enligt brottsbalken och är inte föremål för någon civilrättslig tvist …det kan leda till fängelse i
vh
Carl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *