Facebook, Avloppsbedrägeriet/Sverige står för ett stort hot för fritids/småhus-ägare.

Sverige står för ett stort hot för fritids/småhus-ägare.

Trots noll uppmätta föroreningar kommer Trosa kommun tvinga medlemmar i Tofsö samfällighet (171 fritidshus) att installera vacuumtoalett och strandnära BDT  (fast dom flesta har 500-1200 meter till havet).

Ägare av hus skall betala allt från tankar till grävning/rörmokare/elektriker och betala samtliga kostnader för hela installationen.
Sedan kommer kommunen att äga tank/bdt på tomten så dom konfiskerar denna del av våra friköpta tomter samt ska ha huvudmannaskap för tömning etc.

Detta kommer att bli prejudikat så alla kommuner lär vilja följa då dom slipper lägga ut en enda krona. Vi arbetar starkt mot detta med all kraft och har kontaktat jurister som anser detta vara lagvidrigt så trots att kommunen gör allt för att snabba på processen har ännu endast ca 10 ägare installerat denna totalt galna lösning för 150-300 tusen (beroende på om man inte har egen brunn utan bara sommarvatten samt att vissa måste betala sprängning för att det skall fungera). . . . skrivit till samtliga partier och partiledningar utan ett enda svar . .

Eric Andersson

En kommentar

  1. Inklipp från Facebook/Avloppsbedrägeriet/https://www.facebook.com/groups/515624778810764/

    Det här är sorgligt att höra och absolut fel väg att gå och ett lagvidrigt beteende från våra myndighetsutövare och dess teknokrater. Detta då det finns flertal olika alternativa lösningar. LPo ställer sig helt mot denna typ av tillvägagångssätt och konfiskering av enskilt äganderätt. LPo vill införa tjänstemannaansvar och en författningsdomstol, LPo vill stärka de enskildas äganderätt och de enskildas rättssäkerhet, göra det svårare för klaner inom olika myndigheter att kunna konfiskera och göra omfattande ingrep i andras äganderätt och livsverk utan sakliga och grundliga rättsliga prövningar.
    LPo vill öka den enskildes frihet och valmöjligheter under ansvar och återföra makten åt folket genom ökad demokratiskt inflytande under ordnade förhållande. LPo tror inte på storskalighet utan på småskalighet och mångfald, där saker bättre går att reparera om något går sönder.
    Det vi nu ser är en maktdelningen som i Sverige ökar och att mellan centrala och lokala nivåer nu blivit alt starkare begränsad, likaså de enskildas äganderätt där allt mer ökade avgifter blir påtvingande…Därför tror LPo mer på ett kommunalt självstyre som står närmre de invånare som bor där, än ett centralt totalitär styre som slutar i EU:s Bryssel. Och Eric Andersson jag kommer föra ditt och detta vidare genom hierarkierna. MvH LPo Skåne.

    Michael Richter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *