Trosa: AKTA ER FÖR TOFSÖ-MODELLEN

AKTA ER FÖR TOFSÖ-MODELLEN

i Tofsö samfälligheten med 171 fritidshus har vi av Trosa kommunen blivit överkörda och tvingas installera vacuumtoaletter med svindyra tankar och bdt.anläggning av högsta skyddsklass fast de flesta har kilometer till vattnet.

Vi ska bekosta tankar, bdt, rör,  grävning, elektriker, rörmokare och iordningställande av tomten sedan skall kommunen äga tankarna på våra tomter och höja tömningsavgiften.
Befintliga tankar skall vi gräva upp och bekosta skrotning av. .

Detta utan att vi får vare sig vatten eller avlopp av kommunen. Vi kommer att motarbeta detta med jurister och media, då detta skall bli prejudikat som kommuner kan använda i hela riket för alla fritids och småhusägare som idag har egna avloppslösningar . . .

Eric Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *