Bbat, VA-bråket: Rena diktaturfasoner

Vatten ! Läser stup i ett om folk som har insändare om sjövattenledningen som Köpings kommun vill lägga ner ut till Norra Mälarstrands stugor. Det är väl okej för dom som vill ha det men inte att tvinga på dom som inte vill ha det.

De som vill ha det får väl betala för det då. De som bor eller har sommarstuga där har väl vatten och avlopp som är godkänt av Köpings kommun för inte så länge sedan. Nej nu ska dom tvinga bostadsägarna att få betala flera hundra tusen för något dom blir påtvingade och som de inte vill ha. Rena rama diktaturfasoner.

Vad är det för politiker som inte kan lyssna på vad folk och vad Roland Karlsson har att säga och erbjuda. Det Roland Karlsson har att erbjuda kommer enligt honom att spara pengar till kommunen. Men det örat vill politikerna tydligen inte lyssna på. Kom ihåg att ni blivit valda av folket. Få se hur många av dom inbjudna berörda parter som kommer att åka med bussen som Roland Karlsson bjuder på den 13/6 kl. 18.

CJ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *