Bärgslagsbladet: Köping har ”fel” stugägare

Köpings kommun driver vidare sitt projekt att bygga ut kommunalt VA i området man kallar Norr Mälarstrand. Detta trots alla relevanta invändingarom att man kommer att skövla naturen genom att spränga sönder urberg i omfattande skala, inkräkta på naturreservat, öka förbrukningen av naturresurser, släppa ut orenat avloppsvatten samt orsaka enorma kostnader och mänskligt lidande……

En kommentar

  1. Mail till webredaktören.

    Prestige, okunskap……….? Man förundras varje dag över över kommunernas förhållningssätt. Vilken värdegrund har kommunerna? Idag är det ju väldigt väsentligt att man i skolan diskuterar värdegrunder och att det noga påpekas hur vi ska förhålla oss till varandra, sympati, empati, respekt etc. Inte minst utifrån en diskussion grundat på kunskap.
    Av någon underlig anledning tycks kommunernas förhållningssätt gå en kräftgång utifrån Vi och Dom? Kommunerna tycks fjärma sig alltmer ifrån en dialog, nya kunskaper och fakta som kan resultera i andra lösningar än den traditionella vattentoaletten. Dessa av oss, avlönade, folkvalda företrädare fortsätter sin odemokratiska vandring påhejade av media som tycks sitta i knät på våra gratisätare.

    Vid ett möte med inbjudna politiker från Smedjebackens kommun (det kom bara några få) när en av ledamöterna når det riktiga avgrundsdjupa bottenmärket. Nämligen, att i en diskussion, gällande ett önskemål från vår sida att anordna en seminariedag, möts vi av kommentaren; jag vill inte lära mig nåt jag är bara politiker.
    Mvh. / Kent Leonardsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *