Nya regler för slamsugningen. Hur tungt får ett brunnslock vara?

Wayne Lee Magnusson
Wayne Lee Magnusson den 17 maj 20:26
Precis Mickefix Richter och då blir det husägaren som får dra slangen till trekammarbrunnen samtidigt som han får en faktura från den obemannade lastbilen på 1500 spänn förmodligen. Skall man stjäla så skall det göras med finess ?
Kommentarshistorik
Mickefix Richter
Mickefix Richter den 17 maj 21:45
Flertalet av den nya generationens lastbilschaufförer är uppväxta på Red- Bull och pizza de orkar inte längre ens flytta åt sidan på ett brunnslock om det skulle råka väga 25 kg, viket flertal tidigare generationer lyckats med utan att ta skada. Snackade nyligen med en körskollärare för tung lastbil som kallade de nya generationen som nu lyckas köra upp för rondellkörkort då varken tid eller praktik eller pengar räcker till för att ge dem en gedigen lastbilsutbildning med både praktik och lite erfarenhet innan de släps ut på vägarna. Kanske därav problemet att kunna både backa eller hålla sig på vägbanan där det finns bärighet. Så hur löser man då detta problem? Jo nämligen att se till att kunderna får betala för deras inkompetens.och bristande muskelstyrka, men snart så kommer de självkörande lastbilarna då behöver de inte ens ha styrkan att kunna ratta .Ja man börjar att bli smått irriterad nu vilket kanske märks. .
Wayne Lee Magnusson
Wayne Lee Magnusson den 18 maj 00:01
Precis Mickefix Richter och då blir det husägaren som får dra slangen till trekammarbrunnen samtidigt som han får en faktura från den obemannade lastbilen på 1500 spänn förmodligen. Skall man stjäla så skall det göras med finess ?
Ursprungligt inlägg
Mickefix Richter
Mickefix Richter den 17 maj 18:17

Inte nog med att chaufförer helt plötsligt förlorat förmågan att backa på småvägar? De har dessutom också förlorat förmågan och styrka att flytta på brunnslock. http://www.land.se/debatt/nya-regler-for-enskilda-avlopp-kvaver-landsbygden/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *