Jäv i Grönwalls utredning. Svenskt vatten och kommunerna är med. Var är experterna på utsläppen? Var är fastighetsägarna?

Imorgon ska vi på Villa-Ägar möte i Tyresö och allt detta kommer att komma upp med liten tid för varje problem.
Jag som är mindre beroende av att arbeta med kommuner kommer att säga att i första hand Svenskt Vatten tycks ligga bakom kampanjen som svärtar ner små avlopp, där jäv naturligtvis är att de har ett massivtintresse att underkänna alla små avlopp till fördel för deras verksamhet och intresse attt bygga ut det svenska avloppsnätet och att kommunerna hakar på för de fasar inför möjligheten att de skulle få ansvar för enskilda avloppsanläggningar.
Men det är också skälet till att den gjorda ”utredningen av Grönwall där bara Avloppsindustrin och Kommunerna SKL bjöds in att ha åsikter om den nya ordningen och vi förväntar oss inte att de kommer att erkänna jäv !!!
Carl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *