Förvaltningsrättens dom 2018-04-17, Mål Uppsala FR 6577-16 ang Köping Norrmälarstranden

Förvaltningsrätten har fattat beslut för Norrmälarstranden. Uppsala FR 6577-16 Dom 2018-04-17

FÖRVALTNINGSRÄTTENS AVGÖRANDE

Förvaltningsrätten avslår överklagandena i de delar de avser Kommunfullmäktige i Köpings kommuns beslut den 28 november 2016 om verksamhetsområde för vatten och avlopp (§ 131).

Förvaltningsrätten upphäver Kommunfullmäktige i Köpings kommuns beslut den 28 november 2016 om ny anläggningstaxa för vatten och avlopp (§ 132).

En kommentar

  1. Hej alla i Köping,Norrmälarstranden
    Det är tråkigt att det finns en sådan cynism hos våra förtroende valda att man använder en som jag hävdar ”under lag stiftning lav 6 ” till vår miljölagstiftning för att få in inkomster till kommunerna för gamla fritidsområden man själv en gång i tiden har varit med och planerat hur va frågan ska lösas och alla stugägare har alltid gjort som man blivit uppmanad att göra och därmed trott att allt var bra och bevisligen så har ju de flesta bättre rening än de kommunala systemen.
    Jag som socialdemokrat (dock inte kommunalt aktiv) skäms dagligen över hur de S kommunalpolitikerna kör över sina egna medborgare i denna va fråga .
    Det hjälper inte att man gång på gång får fram bevis på att den gamla Va tekniken inte hör hemma i ett modernt hållbart ekologiskt energisnålt samhälle Kolla Solvarm. Tänker vi lite globalt så har vi inte råd att slösa med så med vårt vatten. Jag blir så trött på inskränkta S politiker som alltid går storbolagens och entreprenörernas ärende i första hand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *