Oxelösund kan bli bas för miljöprojekt.

Så här ska Östersjön nu räddas?

Hur seriöst är detta projekt? Teori och praktik brukar ju inte alltid gå hand i hand, i alla fall inte tillsammans med kostnaderna. Måste väl parallellt även kunna finnas andra lösningar också? Tanken verkar god men ska dock finansieras utav någon. Vi vet att industrin betalar för sina utsläppsrätter och pumpar sedan sitt avfall rakt ut i havet medans enskilda ska tvångsanslutas och för all framtid betala abonnemanget till kommunala reningsverk som sedan i sin tur punkt belastar och själv släpper ut resterande i havet. Miljönyttan och frågetecknen häri är många https://www.sn.se/oxelosund/oxelosund-kan-bli-bas-for-miljoprojekt/

/Michael Richter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *