Dags att byta ut Köpings stadssigill från 1378 mot en vindflöjel!

Dags att byta ut Köpings stadssigill från 1378 mot en vindflöjel

Bergslagsbladet 2018-02-22

Jag blir innerligt glad att Christer Nordling inbjuder till dialog, det är tyvärr dåligt med sånt i övrigt. Nu talar man klarspråk på riktigt. Det handlar enbart om att omvandla ett fritidsområde till fastboende. Här har kommunen hittat ett ”färdigt” område att tvångsexploatera istället för att köpa loss mark och skapa områden från grunden. En lysande ide, billigt och på köpet blir vi av med pensionärer, mindre penningstarka och andra oönskade element…..

Replik på Insändare av Christer Nordling/Köpings kommun, Bra med åretrunt bostäder

Se även insändaren Varför skall de boende betala galenskapen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *